Chirurgia ortognata este o interventie chirurgicala complexa, conceputa pentru a corecta deformarile maxilarelor si ale fetei, astfel incat sa obtii nu doar un zambet frumos, ci si o functionalitate optima. Aceasta procedura (chirurgia ortognata) este personalizata pentru fiecare pacient, abordand probleme precum malocluzii, disfunctii ale articulatiei temporo-mandibulare si asimetrii faciale.

Beneficii estetice si functionale Chirurgia Ortognata

  • Estetica impecabila: chirurgia ortognata imbunatateste considerabil estetica fetei si aliniaza corect maxilarele, rezultand un zambet armonios si plin de incredere.
  • Restaurarea functionalitatii: In plus fata de aspectul estetic, aceasta procedura (chirurgia ortognata) ajuta la imbunatatirea functionalitatii sistemului dento-maxilar. Pacientii pot experimenta o masticatie mai eficienta si o vorbire clara.
  • Imbunatatirea respiratiei: chirurgia ortognata poate rezolva problemele legate de devierile septului nazal sau ale altor structuri, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii respiratiei.
  • Tratarea disfunctiilor articulatiei temporo-mandibulare: Pentru cei care sufera de durere sau discomfort in zona maxilarului, chirurgia ortognata poate oferi o solutie durabila si eficienta.

Intrebari si raspunsuri

Cand este nevoie de chirurgie ortognata?
De ce sa aleg Clinica Stomatologica MSmile Orto?
La Clinica Stomatologica MSmile Orto Cluj-Napoca suntem gata sa te ajutam cu problemele tale dentare!