In clinica de ortodontie MSmile Orto, medicii nostri specialisti ortodonti lucreaza cu mai multe tipuri de alignere dentare iar tratamentul poate sa fie adaptat in functie de bugetul si problemele ortodontice ale pacientului. Te asteptam la o consultatie ortodontica pentru a afla care tip de aligner/tratament este potrivit pentru tine.

Alignere dentare

Aparat dentar Face

FAS este un nou sistem creat pentru a aduce functionalitate si excelenta in lumea gutierelor aliniatoare. Este un sistem de gutiere cu abordare diferita deoarece a fost conceput pentru a aduce control vertical in planul de tratament, bazat pe arcul de inchidere.

Aparat dentar ClearCorrect

Alignere dentare ClearCorrect sunt realizate de firma Straumann. Gutierele aliniatoare ClearCorrect sunt fabricate din ClearQuartz.

Care este diferenta dintre alignere dentare si alte aparate?

Aparatele dentare fixe sunt un tip de aparat dentar ortodontic folosit pentru a corecta pozitia dintilor, care utilizeaza o combinatie de bracketi si arcuri metalice care nu pot fi indepartate decat la finalul tratamentului. Prin comparatie, alignere dentare sunt aparate invizibile care sunt realizate dintr-un material plastic transparent, care pot fi îndepartate cu usurinta de pe dinti.

Intrebari si raspunsuri

Ce sunt alignere dentare?
Cum functioneaza alignere dentare??
Care este diferenta intre alignere dentare? si aparatele dentare traditionale?
Cat timp trebuie sa port alignere dentare? pe zi?
Cat de des trebuie schimbate alignere dentare??
Sunt dureroase alignere dentare??
Cine poate folosi alignere dentare??
La Clinica Stomatologica MSmile Orto Cluj-Napoca suntem gata sa te ajutam cu problemele tale ortodontice!