In clinica MSmile Orto Cluj-Napoca nu ne limitam doar la dinti ci privim pacientul in ansamblul sau asadar suntem specializati in tratamentul disfunctiilor articulatiei temporo-mandibulare si in tratamente ortodontice complexe.

Relatia pacient - medic este bazata pe incredere. Ea implica empatie, comunicare deschisa, integritate, calitate si respect reciproc. Pentru a ne asigura ca suntem intelesi, explicam in detaliu optiunile de tratament, raspundem la intrebarile pacientilor si realizam impreuna cu acesta un plan de tratament care sa se potriveasca nevoilor si bugetului lor.

Clinica Ortodontie moderna

Obiectivul nostru principal este excelenta si calitate in tot ceea ce facem, din acest motiv facem un singur lucru si il facem bine. Ii ajutam pe pacientii nostri sa zambeasca din nou.

Tehnologia avansata si moderna este esentiala pentru a face cele mai precise diagnostice si pentru a imbunatati tratamentele ortodontice pacientilor nostri.

Clinica Ortodontie MSmile Orto Cluj-Napoca este o clinica moderna cu cabinete dotate cu aparatura medicala de ultima generatie iar medicii nostri folosesc software si tehnologie (scaner digital 3D, modelare 3D etc.) de ultima generatie in diagnosticarea si tratarea pacientilor.

Dr. Moldovan-Monea Larisa

Ortodont cluj - Moldovan-Monea Larisa

Fondator MSmile Orto

Ortodontie si Ortopedie dento-faciala

Clinica MSmile Orto este infiintata de catre Dr. Moldovan-Monea Larisa, medic specialist in Ortodontie si Ortopedie dento-faciala.

Dr. Larisa Moldovan-Monea a fondat Clinica MSmile Orto, fiind absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca. Dupa absolvirea facultatii, ea a urmat o specializare in cadrul rezidentiatului de Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala din Cluj Napoca.

De-a lungul timpului, si-a imbunatatit continuu abilitatile participand la numeroase cursuri si congrese atat in tara, cat si in strainatate. Aceasta dorinta de a se mentine la curent cu cele mai recente tehnologii si metode in domeniul ortodontiei si ortopediei dento-faciale demonstreaza angajamentul sau fata de calitatea tratamentelor oferite pacientilor.

Experienta in tratarea cazurilor complexe ortodontice atat in sistemul de stat, cat si in cel privat, Dr. Larisa Moldovan-Monea si-a demonstrat expertiza si dedicarea in imbunatatirea zambetelor si sanatatii orale a pacientilor sai.

Dr. Larisa Moldovan-Monea este membru AREO (Asociatia Romana de Excelenta in Ortodontie).

Ai nevoie de o consultatie de specialitate?

Sau suna la 0757 376 661

Unde ne gasesti

Ne gasesti in Cluj-Napoca pe str. Fabricii nr. 105, spatiul comercial 21 (parter, curte interioara)
Se incarca...