In clinica MSmile Orto Cluj-Napoca nu ne limitam doar la dinti ci privim pacientul in ansamblul sau asadar suntem specializati in tratamentul disfunctiilor articulatiei temporo-mandibulare si in tratamente ortodontice complexe.

Ortodont cluj - Moldovan-Monea Larisa

Fondator MSmile Orto

Ortodontie si Ortopedie dento-faciala

Clinica MSmile Orto este infiintata de catre Dr. Moldovan-Monea Larisa, medic specialist in Ortodontie si Ortopedie dento-faciala.

Dr. Larisa Moldovan-Monea a fondat Clinica MSmile Orto, fiind absolventa a Facultatii de Medicina Dentara din cadrul UMF "Iuliu Hatieganu" Cluj Napoca. Dupa absolvirea facultatii, ea a urmat o specializare in cadrul rezidentiatului de Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala din Cluj Napoca.

De-a lungul timpului, si-a imbunatatit continuu abilitatile participand la numeroase cursuri si congrese atat in tara, cat si in strainatate. Aceasta dorinta de a se mentine la curent cu cele mai recente tehnologii si metode in domeniul ortodontiei si ortopediei dento-faciale demonstreaza angajamentul sau fata de calitatea tratamentelor oferite pacientilor.

Cu o experienta ce include peste 200 de cazuri tratate atat in sistemul de stat, cat si in cel privat, Dr. Larisa Moldovan-Monea si-a demonstrat expertiza si dedicarea in imbunatatirea zambetelor si sanatatii orale a pacientilor sai.

Ai nevoie de o consultatie de specialitate?

Sau suna la 0757 376 661

Unde ne gasesti

Ne gasesti in Cluj-Napoca pe str. Fabricii nr. 105, spatiul comercial 21 (parter, curte interioara)
Se incarca...