Politica de confidentialitate

MSmile Orto se angajeaza sa va asigure confidentialitatea in cadrul prelucrarii informatiilor dumneavoastra cu caracter personal. Aceasta politica privind confidentialitatea ofera detalii despre informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra, modul in care le folosim. Continuand navigarea pe acest site va oferiti consimtamantul in acest sens.

Informatii pe care le colectam

Compania noastra colecteaza, prin intermediul website-ului si prin comunicare directa prin email, formular contact ("Programare online") sau telefon, urmatoarele tipuri de date:

  • Informatii furnizate de dvs.: Prin completarea formularului, email sau telefon colectam informatiile furnizate de dvs., cum ar fi numele, e-mail, telefon si mesajul dvs. Aceste date sunt folosite exclusiv pentru a va contacta in legatura cu solicitarea facuta de dvs. si nu sunt stocate pe serverele noastre.
  • Date despre trafic si utilizare website: Aceste informatii sunt legate de interactiunea cu website-ul cum ar fi tipul de browser, paginile vizitate precum si alte statistici. Colectarea datelor se face prin service Facebook Pixel, Google Analytics si Hotjar. Toate aceste date colectate au ca scop exclusiv optimizarea si imbunatatirea functionarii website-ului nostru.

Cum folosim informatiile colectate

Informatiile colectate prin email, telefon, formular sunt folosite pentru a va raspunde la solicitari in vederea unei programari, iar datele despre trafic si utilizare sunt folosite strict pentru imbuntatirea website-ului.

Partajarea informatiilor

Informatiile furnizate prin telefon, formular, email nu sunt partajate cu terte parti.

Cum aveti acces la datele dvs.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta prin e-mail: [email protected]